Avand in vedere ca suntem ceea ce vrem atunci cand visam, putem fi ceea ce vrem daca ne dorim cu adevarat si zi de zi. Depinde de cat de mult ne dorim asta.

Nimic nu se compara cu satisfactia unui vis devenit realitate, cu rezultatul muncii depuse la implinirea celei mai mari dorinte… Indiferent despre ce ar fi vorba. Putem zbura prin cunoastere, prin implinirea sufletului, prin realizarea celui mai nebunesc vis,atata timp cat asta ne dorim cu adevarat, cat credem in realizarea lui, cat scopul final este de a ne demonstra ca se poate. Si atata timp cat nu ranim si nu facem victime . Pretul pe care l-am plati ar fi infinit mai mare decat ceea ce am obtine la final. Nu traim doar pentru noi, din cauza asta suntem inconjurati de oameni care, ca si noi, sunt in cautarea menirii si scopului in viata. Avem nevoie unii de ceilalti, avem nevoie de Dumnezeu, avem nevoie de iubire de oameni.

Cineva spunea ca daca exista credinta in Dumnezeu si in fortele tale proprii se pot muta munti. Am uitat sa iubim. Am uitat sa ne rugam sau,daca o facem, ne rugam doar cand avem nevoie de ceva,doar cand suntem incoltiti. Dumnezeu ne da, dar nu ne baga in plasa. Nimic mai adevarat.

Redescoperindu-ne pe noi, ca oameni, ca personalitati, redescoperim lumea, vedem totul cu alti ochi. Este ca si cum ai citi o carte in copilarie, apoi o recitesti la maturitate. Scrisul este acelasi, dar mesajul este altul. Si noi devenim altii, din diferite motive. Trebuie sa invatam sa traim cu noi insine, sa ne iubim si sa ne respectam valorile si, facand asta, putem fi iubiti si respectati ca oameni. Nu putem cere de la ceilalti ceea ce noi nu ne putem oferi.

1 comentarii:

Îţi place să scrii articole şi eşti pasionat de muzică?
Eşti la curent de fiecare dată când artiştii tăi preferaţi lansează ceva nou?
Îţi place muzica în general sau asculţi doar un anumit gen?
Îţi place să te uiţi la filme şi să le povesteşti celorlalţi filmele care ţi-au plăcut cel mai mult?
Doreşti să promovezi artişti prin interviuri, biografii, ştiri?
Îţi place să te distrezi la concerte, să faci poze, iar a doua zi să povesteşti atmosfera?
Alătură-te echipei ONmusique.info – un site cu şi despre muzică!
Contact: onmusique@yahoo.com
Onmusique.info – Pentru că muzica aparţine tuturor!

Trimiteți un comentariu